Dine muligheder


Jeg inspirerer og udvikler mennesker og organisationer, så I leverer kundetilfredshed og bæredygtige resultater.


Mentoring og coacing - Når du eller dine medarbejdere og ledere på en kærlig og udfordrende måde skal udvikles, så komfortzoner udvides, engagement forløses og resultater nås.Facilitering og sparring - Når du har behov for en, der kan fungere som katalysator eller sparringspartner - en som kan "go with the flow", så der opnås resultater og skabes værdi.


Task Force og Interim Management - Når det brænder på, og der er behov for action her og nu. Når du har akut behov for en, der sætter sig for bordenden, holder hovedet koldt og sikrer, at der leveres.Min erfaring og mit strategiske mindset gør, at jeg mestrer forretningsforståelse og stakeholder management. Derfor kan jeg kvalificeret give sparring på rejsen mod gode kundeoplevelser og bæredygtige resultater.


Lederskab og indsigt - At være topleder har givet mig mangeårig erfaring med at få mennesker til at vokse og organisationer til at levere. Derfor kan jeg hurtigt og effektivt spotte, hvad der er behov for at gøre - og bistå med at få det til at ske.


Klar kommunikation - Jeg formidler og kommunikerer effektivt - når forandringer skal implementeres, og   komplekse budskaber skal kunne forstås.